Szomjas Dalok

2006. 09. 20.
mégis kevés olyan ismert névről halljuk azt, hogy egy tehetségkutató felfedezettje (a Megasztártól most eltekintünk). Ennek oka az, hogy a legtöbb tehetségkutató nem tud ajánlani a nyertesnek többet, mint hangszert, más kisebb-nagyobb nyereményeket és / vagy lemezszerződést, amelynek a feltételei később derülnek ki.

A Thirst Studio tehetségkutatója mást kínál. Fellépni Groove Armadával vagy Londonban stúdiózni egy tapasztalt angol producerrel nemcsak az ifjú tehetségek, hanem a zsűritagok számára is egy vonzó lehetőség. A legprofibb magyar zenekarok is örülnének egy ilyen lehetőségnek.

Dalok.hu örömmel adta felületét és tudását ehhez a kezdeményezéshez. Nem idegen nekünk a téma, mert nálunk az ismert zenekarok mellett bemutatkozik sok első (gyakran meg sem jelent) albumos előadó is. Örülünk, hogy hozzájárulunk a holnap zenéjéhez!

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 10. 07.
A több mint 200 millió követővel rendelkező Spotify kiválóan alkalmas zenéd promotálására. Sokféleképpen növelheted felvételeid elérését, de alapszabály, hogy aktívnak kell lenned és rendszeresen használnod a platform adta lehetőségeket.
2020. 10. 15.
A felhívások között szerepel alkotói támogatás, koncertek megvalósítását ösztönző pályázat, hang- és képfelvétel készítést támogató pályázat és könnyűzenei táborok, oktatóprogramok szervezésének lehetősége is.
2020. 10. 14.
Az egyik legjobb gitáros ma Magyarországon, keresett producer, az Alaphang zenei szakszervezet megálmodója. Lesz miről beszélni, lesz mit hallgatni! Ma 15 órától a Civilradio.hu-n, holnaptól a Mixcloud-on.
2020. 10. 13.
Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 10 kategóriában, elsősorban zeneipari háttérembereknek. Az A38 Hajón tartott eseményen az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjén, a Kontraszt zenekar nyert.
2020. 10. 09.
A Vasovski live nem adja alább, sorra jelenteti meg jobbnál-jobb zenéit. Legutóbb Kollányi Zsuzsival alkottak, a „Lélegezz” pedig csodálatosan muzsikál.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink