SZAVAZÁS - Fair Play

2006. 09. 20.

Minden internetes szavazás átverhető. Megtörtént ez nálunk is. Volt olyan zenekar is, amelyik nemes egyszerűséggel a saját oldalára telepítette a szavazási linket, megkerülve szavazási korlátainkat. Persze nem mondtuk korábban, hogy ezt tilos, így szabályt nem sértettek, csupán indokolatlan előnyre tettek szert. Tán mi voltunk túl jóhiszeműek, barátságos vetélkedésre készültünk. A zsűri tagjait – akik döntésük meghozatalakor a közönség szavazatain túl számos szakmai szempontot vesznek figyelembe – természetesen tájékoztattuk a fejleményekről. 
Megkérjük a zenekarokat és a rajongóikat, hogy tartsák be a fair play szabályait. Persze ellenkező esetben sem történik semmi, azon kívül, hogy értelmét veszti a játék. Kár lenne érte. Szigorítottunk a szavazás módján és figyelmeztettük a szavazókat. A többi rajtatok múlik.

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 10. 07.
A több mint 200 millió követővel rendelkező Spotify kiválóan alkalmas zenéd promotálására. Sokféleképpen növelheted felvételeid elérését, de alapszabály, hogy aktívnak kell lenned és rendszeresen használnod a platform adta lehetőségeket.
2020. 10. 15.
A felhívások között szerepel alkotói támogatás, koncertek megvalósítását ösztönző pályázat, hang- és képfelvétel készítést támogató pályázat és könnyűzenei táborok, oktatóprogramok szervezésének lehetősége is.
2020. 10. 14.
Az egyik legjobb gitáros ma Magyarországon, keresett producer, az Alaphang zenei szakszervezet megálmodója. Lesz miről beszélni, lesz mit hallgatni! Ma 15 órától a Civilradio.hu-n, holnaptól a Mixcloud-on.
2020. 10. 13.
Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 10 kategóriában, elsősorban zeneipari háttérembereknek. Az A38 Hajón tartott eseményen az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjén, a Kontraszt zenekar nyert.
2020. 10. 09.
A Vasovski live nem adja alább, sorra jelenteti meg jobbnál-jobb zenéit. Legutóbb Kollányi Zsuzsival alkottak, a „Lélegezz” pedig csodálatosan muzsikál.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink