SZAVAZÁS - Fair Play

2006. 09. 20.

Minden internetes szavazás átverhető. Megtörtént ez nálunk is. Volt olyan zenekar is, amelyik nemes egyszerűséggel a saját oldalára telepítette a szavazási linket, megkerülve szavazási korlátainkat. Persze nem mondtuk korábban, hogy ezt tilos, így szabályt nem sértettek, csupán indokolatlan előnyre tettek szert. Tán mi voltunk túl jóhiszeműek, barátságos vetélkedésre készültünk. A zsűri tagjait – akik döntésük meghozatalakor a közönség szavazatain túl számos szakmai szempontot vesznek figyelembe – természetesen tájékoztattuk a fejleményekről. 
Megkérjük a zenekarokat és a rajongóikat, hogy tartsák be a fair play szabályait. Persze ellenkező esetben sem történik semmi, azon kívül, hogy értelmét veszti a játék. Kár lenne érte. Szigorítottunk a szavazás módján és figyelmeztettük a szavazókat. A többi rajtatok múlik.

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
2024. 03. 31.
Számtalan újítással rendezik meg az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatot, és minden eddiginél nagyobb nyereményeső hullik a döntős zenekarokra.
2024. 03. 18.
"Sosem élveztem még annyira a számírást. Volt, hogy egész furcsa ötletek is jöttek, de voltam elég bátor, hogy kibontsam". Új magyar-osztrák jazz album a BMC kiadásában.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink