ProArt „Mörcsfesztivál” november 20-21.

2021. 11. 12.

A ProArt és a "Fair Play a zenéért" összegyűjti a hazai merch piac szereplőit azzal a céllal, hogy közös online felület és esemény formájában a rajongók elé tárja a magyar zenekarok, előadóművészek ajándéktárgyainak kínálatát – már a karácsonyi szezonra is gondolva.

A tervek szerint 2021. november 20-21-én, szombat-vasárnap megrendezzük a MÖRCSFESZTIVÁL nevű online eseményt, ahol minden olyan előadó, zenekar, kiadó, menedzsment, amely az alábbi gombra kattintva regisztrál a frissen készülő adatbázisba, ingyenesen bemutathatja merchandising termékeit (póló, bögre, kulcstartó, kitűző, stb.) és hanghordozóit egy közös kampány keretén belül. A regisztráció módjairól itt olvashat: http://bit.ly/online_ugyintezes

A Mörcsfesztivál egy összehangolt zenei akciós hétvége (avagy a "a zeneipar kuponnapja”, kuponhétvégéje), amikor a magyar zene rajongói kedvező áron vásárolhatják meg kedvenceik relikviáit vagy különleges, "csomagba rendezett", esetleg dedikált termékeit – akár karácsonyi ajándékként.

Ha eladó merch termékeivel szeretne felkerülni a Mörcsfesztivál oldalára, ezen a linken regisztrálhat és csatlakozhat az akcióhoz: https://fairplayhungary.hu/fair-play-morcsfesztival-regisztracio

A ProArt minden regisztráló zenei produkciót értesít a további teendőkről, részletekről. A kezdeményezést közösségimédia-aktivitásokkal és a Fair Play 10 ezres rajongói adatbázisának bevonásával erősítjük. Az előadók (és dalszerzők), kiadók, menedzsmentek számára ez egy közvetlen értékesítési eredménnyel járó közös akció. A Mörcsfesztivált kísérő kommunikáció a ProArt és a Fair Play célkitűzésének megfelelően tájékoztató, tudatossági kampány is egyben.

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink