Pénteken indulnak a magyar szerkesztői playlistek a Spotify-on!

2020. 09. 14.

A Spotify ráerősít Közép- és Kelet-Európában. Nemsokára indulnak a balkáni térségben. Péntektől pedig közelebb kerülnek a magyarországi hallgatókhoz és zenészekhez.

Eddig csak „központi” playlisteket halhattunk a Spotify-on, amelyekbe ritkán került magyar zene. Itt nem a személyes ajánlásokról van szó, amelyeket minden hallgató megkapja a hallgatósági szokásai alapján, hanem a szerkesztők által összeállított listákról, amelyek bizonyos stílus, hangulat vagy más ismérv alapján készülnek. Ezek a playlistek széleskörű hallgatóságot érnek el, ezért fontos, hogy mostantól kifejezetten a magyarországi zenei szokásokat figyelembe véve is készülnek playlistek. Ez öröm a rajongók és a zenekarok számára egyaránt.
Ezzel a lépéssel erősen felértékelődik a Spotify for Artists lehetőségeinek a kihasználása, ezen belül a zenék ajánlása a szerkesztői playlistekbe.

Pár hónapja küldtünk a partnereinknek hírlevél sorozatot, amelyben részletesen kitértünk a téma minden kérdésére. Ezeket a hasznos információkat a legújabb fejleményekkel dúsítva tervezzük közzétenni a napokban a Dalok.hu felületén is. Figyeld a híreket és kövess minket Facebook-on, Instagramon, hogy ne maradj le róluk!
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 08. 31.
A Dalok.hu-n debütál a méltán hírhedt tirpák rapper, Bobafett új albuma. Az előző, nagyon sikeres Kotorszky című lemeze is hamarosan elérhetővé válik a digitális felületeken.
2020. 09. 14.
Magyarország egyik legtehetségesebb zenei formációja, Patocska Olivér és Barabás Dávid duója ismét egy látvány- és hangzásvilágában is minőségi anyaggal jelentkezett.
2020. 09. 11.
A balatoni felüdülőközpont, a Plázs szeptember 12-én zárja idénre kapuit, azonban tesznek róla, hogy a búcsú emlékezetes maradjon: péntek este a Kowalsky meg a Vega játszik.
2020. 09. 10.
700 millió forintos keretösszeggel megjelent az a pályázat, amely a COVID járvány miatt elmaradt, vagy jelentősen csökkentett programmal megvalósult, 500 fő feletti könnyűzenei fesztiválok szervezőit támogatja.
2020. 09. 10.
A 20. századi magyar és kelet-európai történelem eseményei bújnak meg a Hangok és ütemek című könnyűzenei interjúkötet-sorozat legújabb, negyedik részében.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink