PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG szociális támogatásra az Artisjus Zenei Alapítványnál.

2021. 08. 08.

Az ArtisJus ZENEI ALAPÍTVÁNYA meghirdette az idei pályázati felhívásait szociális támogatásra, három témában. 1.) Pályázat szociálisan rászoruló szerzőknek és örökösöknek, 2.) Pályázat nyugdíj-kiegészítésre, 3.) Pályázat családtámogatásra.  Idén már online is kitölthető a pályázati űrlap, és pályázati anyagukat akár teljesen elektronikusan is benyújthatják ügyfélkapu-regisztrációval rendelkező pályázóink.

ÚJ: Küldje be pályázatát online! Elektronikus pályázati űrlap: https://bit.ly/onlinepalyazom

Miért érdemes az online űrlapot választani?
Elkerülhető, hogy hiányos űrlap miatt legyen elutasítva a pályázat, az űrlap figyelmezteti a kötelező mezőkre (hiánypótlásra idén sem lesz lehetőség).
Kényelmesebb és gyorsabb módja az adatok beküldésének.
A kitöltés után létrejövő dokumentumot ügyfélkapun keresztül elláthatja aláírásával, így nincs szükség nyomtatásra. (Ha nincs ügyfélkapu-regisztrációja, akkor hagyományos módon is aláírhatja a pályázati űrlapot.)

Főbb tudnivalók mindhárom pályázati témához: családtámogatás, nyugdíjkiegészítés, rászorultsági támogatás:

A pályázat beérkezésének (tehát nem a feladásának) határideje: 2021. szeptember 14. kedd

Pályázati űrlap online kitöltése: https://bit.ly/onlinepalyazom

Fontos, hogy a kötelező mellékleteket az online űrlap választása esetén is küldeni kell (de ezek érkezhetnek e-mailben is).

Benyújtandó dokumentumok és további részletek: https://bit.ly/palyazom

A benyújtás lehetséges módjai
E-mailben, ügyfélkapu-hitelesítéssel aláírt dokumentumok és beszkennelt mellékletek küldése az info@artisjuszeneialapitvany.hu címre, VAGY
E-mailben, nyomtatás után aláírt űrlap, nyilatkozatok és a kötelező mellékletek beszkennelt verziójának beküldése az info@artisjuszeneialapitvany.hu címre, VAGY
Postán, nyomtatás után aláírt űrlap, nyilatkozatok és kötelező mellékletek küldése az alábbi címre: Artisjus Zenei Alapítvány, 1012 Budapest, Pálya u. 4-6.

1.) Pályázat szociálisan rászoruló szerzőknek és örökösöknek
Anyagi nehézségekkel küzdő, rászoruló szerzőink (illetve örököseik) igényelhetnek idén is támogatást a Zenei Alapítványnál. A szociális rászorultság mellett a szerző életművét is figyelembe veszi az alapítvány az elbírálás során.
Részletes pályázati kiírás: https://bit.ly/szoctam_raszorultsagi

2.) Pályázat nyugdíj-kiegészítésre
Ugyancsak mostantól érhető el nyugdíjkiegészítési támogatás pályázat útján. Igényelheti ezt akkor, ha van bejelentett zeneműve az Artisjusnál, elérte a törvény szerinti általános öregségi nyugdíjkorhatárt és összeférhetetlenség miatt sem zárható ki (ld. a pályázati kiírást).
Részletes pályázati kiírás: https://bit.ly/nyugdijkiegeszito

3.) Pályázat családtámogatásra
Egy vagy több gyermeket eltartó zeneszerzők, szövegírók (ideértve az elhunyt szerző özvegyét) pályázhatnak erre a szociális támogatásra, legfeljebb a gyermek felsőfokú tanulmányai befejezéséig. A támogatás - felsőfokú tanulmányok végzése esetén - legfeljebb 24 éves korig jár.
Részletes pályázati kiírás: https://bit.ly/csaladtam

Kérdés esetén kérjük, keresse az Artisjus Zenei Alapítvány munkatársait:
https://www.artisjus.hu/zenei-alapitvany/kapcsolat/ 
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink