Mystery Gang: friss felvételen hallhatók a rockabilly zenekar legjobb dalai!

2020. 03. 21.

Megjelent az '50-es évek rock n' roll és rockabilly zenéjének hangulatát fantasztikusan eredeti érzéssel hozó Egri Péter énekes-gitáros vezette MYSTERY GANG "Rockin' Anthology" című új lemeze. Címéhez hűen a felvétel egy válogatásalbum a MYSTERY GANG 22 éves munkásságából, a kezdetektől egészen napjainkig, melyen a stúdióban frissen, élőben újra felvéve hallhatjuk a legjobb dalokat. A "studio live" a zenekar elmondása szerint előadásmódjában és hangzásában a koncerteken is megszokott lendületet idézi meg. A 17 újrafelvett dalból 16 angol, egy bónusz dal pedig magyar nyelven szólal meg.

A lemezről korábban már hallható voltak az "I Got Boogie" és a "Wiggle Baby" című dalok, most pedig a "Run Chicken" is elérhető a zenekar Youtube csatornáján.

Mystery Gang: Run Chicken
youtu.be/01K9Cdsu1fE 

Mystery Gang: I Got Boogie
youtu.be/3dr3XNE0vMA 

Mystery Gang: Wiggle Baby
youtu.be/RTpECiplIYc  

Egri Pèter:
"A felvételek hallgatása közben elvész a tér, megszűnik az idő! Màr nem is fontos, hogy amerikai vagy magyar, már nem is fontos, hogy az 1950-es èvek, vagy a 21. szàzad... Mintha egy igazán túlfűtött, élő, vad Mystery Gang koncerten lennénk! Valamikor nem is a múltban, nem is a jelenben, hanem a jövőben! Kezdődhet az időutazás?"

Mystery Gang: Rockin' Anthology rendelés:
mysterygang.hu/ 

A zenekar eredetileg április 9-én a 23 éves Viva Las Vegas Rockabilly Weekend nagyszínpadán játszott volna ismét az amerikai közönségnek, ez azonban a járványügyi helyzettel kapcsolatban hozott hatósági intézkedések miatt 2021. áprilisában lesz megtartva. A fesztivál 2019-ben a legjobb helyi fesztiválnak járó "Best Music Festival in Las Vegas" díjat is elnyerte, ebben az évben a MYSTERY GANG már egyszer fellépett az eseményen magyar zenekarként elsőnek, a nagy sikerre való tekintettel pedig nagyszínpados fellépőként hívták őket vissza.

Mystery Gang: Rockin' Anthology
2020 // EDGE Records // EDGECD303
01. I Got Boogie
02. Wiggle Baby
03. Boogie Woogie Mad Man
04. Boppin' On Fray Night
05. Sometimes I Feel Like A Rockabilly Star
06. Fly To The Moon
07. Shake Woman
08. Don't Mess Around
09. Strip Poker
10. Wild And Animalistic
11. Bang Bang Boogie
12. Diamond Ring
13. Run Chicken
14. Lonely Moon
15. Woodoo Doll
16. Jumpin' Around
17. Megőrülök érted (bonus track)

www.facebook.com/mystery.gang/
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink