Mi lesz veled zeneipar? – VIII. Music Hungary Konferencia novemberben

2020. 09. 21.

Mától kaphatók a jegyek az idei Music Hungary konferenciára, amelynek fő témája: miként lehet újraéleszteni a zenei életet a járvány után. A találkozót Veszprémben rendezik 2020. november 9-10-én.

A Music Hungary Konferenciát 2012-ben indították útjára azzal a három kiemelt céllal, hogy párbeszédeket indukálva összefogja a zeneipari szereplőket és együttműködéseket generálva egységbe kovácsolja a szektort, hogy tudásátadással és professzionális attitűddel gazdagítsa tagjait, és végül, de nem utolsó sorban szakmai érdekképviseletet biztosítson a kormányzati döntéshozók felé. Alapítói között a szakma olyan képviselőit találjuk, mint a Sziget Fesztivál, a Live Nation vagy az Artisjus.

Ezen célok mentén haladva szervezték meg évről évre a Music Hungary Konferenciát, majd a 2017-es évben hivatalosan is bejelentették a Music Hungary Szövetség megalakulását. A Szövetség nem csak képviseli a hazai zeneipar érdekeit és szakoszátlyain keresztül folyamatosan kommunikál a szereplőkkel, de aktív részese is olyan állami kezdeményezések létrehozásának és működtetésének, mint a zenei export, a tehetséggondozás, könnyűzenei oktatás vagy a közönségbázis erősítése.

2020-ban elhagyva az egri Bolyki-pincészetet a Konferencia a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa címet elnyert Veszprémben a Hangvillában kerül megrendezésre november 9-10. között.
A járványhelyzet alakulása és az esemény időpontjában aktuális kezelése alapvető hatással lesz majd a minden érintett számára fontos válaszok megfogalmazására. A résztvevők emellett eszmét cserélnek a zenészek jövedelmi kilátásairól, a dalszövegek felhasználásáról a technológiai változások tükrében, a Music Moves Europe programjairól.
Jegyek ITT. 
A jegyár belépést biztosít a konferencia minden programjára, tartalmazza a svédasztalos ebédet és a kávészüneteket.
Amennyiben a korlátozások indokolják, a szervezők konferenciát online tartják meg és a teljes jegyárat visszatérítik.
Friss információkért kövessétek a konferencia Facebook oldalát.

Forrás: Musichungary.hu

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink