Második Magyar Dorombfesztivál

2006. 07. 21.
A Kecskeméti Ifjúsági Otthonban 2006 augusztus 5-én kerül megrendezésre a Második Magyar Dorombfesztivál.
A fesztivál célja, hogy minnél szélesebb körben megismertesse a világ talan legősibb hangszerét, a dorombot, az érdeklődőkkel és vilászínvonalú zenei produkciókkal szemléltesse, hogy a doromb egyaránt otthon van úgy a belső-ázsiai zenében, mint napjaink, sőt a következő nemzedékek akusztikai világában. 
Két nálunk szereplő művész is részt vesz a fesztiválon - Szálágyi Barnabás (Navrang, a fesztivál szervezője), és Paizs Miklós (Korai Öröm).


MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 10. 07.
A több mint 200 millió követővel rendelkező Spotify kiválóan alkalmas zenéd promotálására. Sokféleképpen növelheted felvételeid elérését, de alapszabály, hogy aktívnak kell lenned és rendszeresen használnod a platform adta lehetőségeket.
2020. 10. 15.
A felhívások között szerepel alkotói támogatás, koncertek megvalósítását ösztönző pályázat, hang- és képfelvétel készítést támogató pályázat és könnyűzenei táborok, oktatóprogramok szervezésének lehetősége is.
2020. 10. 14.
Az egyik legjobb gitáros ma Magyarországon, keresett producer, az Alaphang zenei szakszervezet megálmodója. Lesz miről beszélni, lesz mit hallgatni! Ma 15 órától a Civilradio.hu-n, holnaptól a Mixcloud-on.
2020. 10. 13.
Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 10 kategóriában, elsősorban zeneipari háttérembereknek. Az A38 Hajón tartott eseményen az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjén, a Kontraszt zenekar nyert.
2020. 10. 09.
A Vasovski live nem adja alább, sorra jelenteti meg jobbnál-jobb zenéit. Legutóbb Kollányi Zsuzsival alkottak, a „Lélegezz” pedig csodálatosan muzsikál.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink