Kirobbanó dallal érkeznek a trending listák örökös ostromlói

2021. 02. 26.

Kirobbanó dallal érkeznek a trending listák örökös ostromlói! Rico és Miss Mood, valamint T.Danny neve garancia a sikerre. A hármas ezúttal egy lenyűgöző kollaborációban találkozik.

Dóri gyönyörű hangja és Rico, valamint T.Danny ütős rapbetétei parázsként izzanak a dallamos zenei alapon. A fülbemászó dalszöveg a világban uralkodó bizonytalanságra reflektál és üzenetként szolgál, hogy sose adjuk fel a reményt.
 
„Örök optimista emberként mindig is feladatomnak éreztem pozitív energiát adni át a zenén keresztül. Ezzel a dallal szeretnénk tartani a lelket az emberekben, és üzenni: nincsenek egyedül”- vallja az énekesnő, Miss Mood, vagyis Dóri.


 
„Az elmúlt 12 hónap nem csak minket, és nem csak a hazánkat, hanem az egész világot érinti. Most ez kívánkozott ki, ez a helyzet szülte a legújabb dalunkat”- tette hozzá Rico, vagyis Erik.
 
T.Danny két éve üstökösként robbant be a zenei szcénába, több tízmilliós lejátszást generáló dalait falja a közönség. A pop-rap páros, vagyis Rico és Miss Mood már régi motorosok, a duó 2016-ban robbantotta fel a YouTube-ot és a streaming szolgáltatókat „Vihar” című remekkel, ami már több, mint 30 millió megtekintésnél jár. Szerzeményeiket nem csak a rajongók, hanem a szakma is imádja, de még közel sem fogytak ki az ötletekből.