“Ki kellett írnom magamból” - egy kapcsolat története

2022. 06. 27.

RedHed - Egy másik dimenzió. A Coldlife kiadó gondozásában és a Dalok.hu terjesztésében jelent meg ez a poszt-szerelmi koncept album.
 
A Kaain néven már ismert előadó művészi nevet váltott, és ehhez talán az általa elmesélt történet is hozzájárult.

 
“Az elmúlt 9 évben jó pár alkalommal gondoltam arra, hogy egy album formájában jobban ki lehetne bontani bizonyos gondolatokat, érzelmeket. De mindig az volt ezzel a problémám, hogy mire eljutottam volna a 3. dalig az első már aktualitását vesztette a számomra.
 
Ezúttal viszont úgy éreztem, hogy ezt a kerek történetet csak ebben a formában tudom kibontani, elkezdeni, belemélyülni, és végül lezárni. Aki kellő figyelemmel hallgatja az albumon szereplő dalokat az észre fogja venni, hogy szépen fokozatosan egymásba épülnek. Minden dal megágyaz a következőnek. A dalok az előző kapcsolatomat és a menyasszonyom elvesztését dolgozzák fel és ez egy olyan fájdalom, amellyel már együtt kell élnem. Tehát ki kellett írnom magamból. Így az "Egy másik dimenzó" kislemezem mindig emlékeztetni fog rá, hogy mi volt az amit elrontottam és arra, hogy talán létezik egy másik világban egy másik élet, ahol még boldogok lehetünk.”

A Dalok.hu terjesztésében megjelent albumot ITT találod a digitális platformokon és ITT töltheted le eredeti minőségben.
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink