Karthago: már előrendelhető az Aréna koncert DVD

2020. 06. 27.

Július 10-én jelenik meg, és már előrendelhető a Karthago fennállásának 40. évét 2019. 04. 13-án teltházzal ünneplő "Együtt 40 éve" jubileumi Aréna nagykoncertjének DVD hang -és videofelvétele, mely kapható szimpla DVD változatban, illetve 2 CD + 2 DVD DIGI BOX kiadásban, a lehető legjobb minőségben, újravágva, tömörítetlen PCM sztereó hanggal, ajándék poszterrel és rengeteg bónusz anyaggal. 

Karthago - Döntened kell
("Együtt 40 éve" - Aréna szuperkoncert DVD - 2019.04.13.)
youtu.be/cPOs7muiEE8 

A kiadvány a korábban televízióban leadott változathoz képest bő fél órával hosszabb műsort tartalmaz, azaz a koncert teljes terjedelmében tekinthető meg, mindemellett rengeteg exkluzív bónusz tartalommal érkezik, melyek között televíziós interjúk, videoklipek mellett az M2 Petőfi TV Akusztik Legendák műsorában vetített, A38 Hajón rögzített akusztikus koncertjét is láthatjuk.

Előrendelés:
karthago.band/

A legendás zenekar tagsága - Gidófalvy Attila, Kiss Zoltán Zéro, Kocsándi Miklós, Szigeti Ferenc, és Takáts Tamás - már 4 évtizede zenél együtt változatlan felállásban. A különleges jubileumot tavaly a hamar aranylemezzé érett "Együtt 40 éve!!!" című új stúdióalbummal is emlékezetessé tették, ezt koronázták meg egy óriási életműkoncerttel a Papp László Budapest Sportarénában.

A zenekar a "Valahol" klipje mellett továbbá egy új, a koncert anyagából összevágott videoklippel is készült a "Rock a vérünk" dalhoz, mely itt a lemezen hallhatótól eltérő, gitárokkal dúsított hard rock változatban szerepel.

A turné augusztus 7-én indul a Barba Negrában - A Karthago a jelenlegi ideiglenes jogszabályoknak megfelelően egy exkluzív, 500 fősre limitált koncertet ad, ez pedig egy soha vissza nem térő alkalom, melyen - az Arénához képest - ilyen családias hangulatú fellépésen láthatjuk őket.  Ezen a koncerten testközelből is lehet találkozni a zenekarral, hiszen az eseményen dedikálást is tartanak a közönség számára.

Karthago // Barba Negra Track - Facebook esemény:
www.facebook.com/events/242762470266703/

Karthago online:
www.facebook.com/karthagoband/
www.karthagoband.com/

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink