Ismerd meg az Ocho Macho bölcsőjét, egy fantasztikus klippremieren keresztül!

2020. 07. 27.

Személyes kiadvánnyal jelentkezett az egyik legnépszerűbb zenekar! Megérkezett az Ocho Macho legújabb felvétele, az „Ahonnan én jövök”!

„Lola, a kislányom 8 éves, és egyre többet kérdezget a gyerekkoromról. Egyik nap autóba ültünk a barátainkkal és bejártuk az „apa itt nőtt fel” helyeket Kőszegen” - mesélte Gergő, a zenekar frontembere, akiben a kirándulásról hazaérve fogalmazódott meg: kellene erről egy dalt írni.
„Másnapra meg is volt a szöveg. De hangszerelésben mindenképpen valami mást, valami újat szerettem volna, Bakonyi Bálint pedig el is kapta ezt a fonalat.”

A hangvétel igazán magával ragadó, behunyt szemmel is átjárja az embert a Vas-megyei városka hangulata, ezt a hátborzongatóan őszinte és szívhez szóló élményt pedig csak fokozza a klip, amiben fantasztikus felvételeket láthatunk, szinte szippanthatjuk a kőszegi levegőt.

„Az eddigi videóinknál nem volt koncepció, hogy a kép mutassa be a szöveget, ennél a dalnál viszont teljesen erre törekedtünk” - árulták el Gergőék.

A zenekar lassan 20 éve meghatározó és egyben hiánypótló szerepet tölt be a hazai zenei szcénában. Egyedi hangzásvilágának köszönhetően minden Ocho szám igazi unikum, melynek titka a különböző műfajok fúziójában rejlik: a reggae, a ska, a punk és a latin zene találkozása felejthetetlen összhatást alkotnak. A háromszorosan platinalemezes és Fonogram-jelölt banda minden jelentős hazai fesztivál állandó szereplője, élő koncertjei pedig hatalmas tömegeket mozgatnak meg és késztetnek hajnalig tartó táncolásra. 2015-ben a „Nagy-Szín-Pad!” tehetségkutató nyerteseként a nyolc macsónak lehetősége volt a Sziget nagyszínpadán is fellépni.

A srácok lételeme az alkotás, így sorra jelentkeznek jobbnál jobb felvételekkel. Olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk nekik, mint a YouTube-on már 32 milliós nézettségű „Jó nekem”, vagy a szintén közönségkedvenc „El Mundo Fantástico”.


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink