Fülbemászó kollaborációval jelentkezik Zoli Vekony

2020. 08. 16.

Magyarország egyik legnépszerűbb dj/producere a selymes hangú Calidorával alkotta meg fantasztikus közösét. A dalban zseniális beatek, könnyed ritmus ágyaz meg az énekesnő varázslatos vokáljának. Az új track igazi nyári chill lett, minden pillanatában ellazít.

A Fonogram-díjas zenei producer, a korábban Vekonyz néven futó Zoli Vekony ismét nagyot alkotott, ami nem is csoda, hiszen már mondhatni, összeszokott párosként dolgoztak Calidorával. 2015-ben megjelent „In My Mind” című szerzeményük közel 1 millió megtekintést generált a youtubeon, a rádiók a mai napig előszeretettel pörgetik, és nem csak idehaza, hanem külföldön is. Nem csodálkoznánk, ha a „Mindig nyár” is hasonló sikereket futna be, hiszen ehhez már minden adott.

„Minden évszaknak megvan a szépsége, mégis a nyár az amit a legtöbben várunk, és nem akarjuk hogy elmúljon. A folyamatos napsütés miatt minden ragyogó színben pompázik, az emberek kedvesen mosolyognak egymásra, mintha mindenki elfelejtené az élet problémáit. A klipben is ezt az életérzést szeretném megmutatni, hogy milyen fontos akár egyetlen mosoly ereje is” – mesélte Zoli.

A tehetséges DJ/producer megjelenései több milliós nézettségnek örvendenek YouTube-on és a nemzetközi dance szcénában is beindították a hanghullámokat.  Erre hazánk legrangosabb zenei  díjátadója, a Fonogram is felfigyelt, így 2015-ben Zoli vihette haza a legjobb hazai elektronikus hangfelvételéért  járó szobrot. A "The Way I Do" több mint 1,3 millió megtekintésnél tart, amit a fél millió kattintást generált "Finally" és a Calidorával közös "In My Mind" című slágerei követtek, a 2017-es  "Say Say" izgalmas instrumentális témája és tüzes dropja a itthoni és a külföldi klubok táncparkettjén is megállta a helyét, melyet a „Moments” követett, amivel Zoli a holland dance chartot is meghódította.
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink