Exkluzív estet tart 125 rajongójának a Margaret Island 

2021. 08. 24.

Fél évre elvonultak a nagyvilág zajától, és Lábas Viki fonyódi otthonában vették fel a Margaret Island alapító tagjai a zenekar új nagylemezét. A három zenész ténylegesen összezárva élt az album készülte alatt, a dalok megszülettek, és nagylemez formájában, Hol marad az én történetem címmel szeptember 2-án meg is jelennek. A premier előtt 2 nappal 125 rajongó teljes egészében végighallgathatja a lemezt az alkotókkal egy Exkluzív Lemezjátszó esten.

Hullámzó időszakot ölel fel a Margaret Island 4. nagylemeze: leginkább a 2020-as évről, a csapat belső folyamataiban, gondolataiban végbemenő változásokról mesél a Hol marad az én történetem. Talán mind közül ez a legintimebb hanganyag, ami teljes egészében Fonyódon, Viki otthonában íródott, fél év együttes elvonulás alatt. 

- Számomra ez az album megtartotta ugyanúgy kísérletező jellegét, mint az eddigiek, de bejött egy olyan intim faktor, amire mi sem számítottunk, de nagyon örültünk neki – mondta el Viki. - Fonyódon, az otthonomban vehettük fel és az ottani környezet inspirálta az egész lemezt, a természet, a víz és az állatok közelsége. Ez lett az egyik legszemélyesebb hanganyagunk, talán azért is, mert nálunk a nappaliban vettünk fel mindent, használtunk hangjegyzeteket a kertben zajló madárcsicsergésről, fűnyírásról és a Balaton hullámairól. Ilyen sok ideig egybefüggően még sosem voltunk összezárva és ez az egész ad egy egyedi miliőt a lemeznek. Nem törekedtünk arra, hogy minden tökéletesen szólaljon meg a lemezen, hanem inkább a hangulat minél teljesebb életben tartása és megformálása volt a cél.

A végeredmény kialakításában nagy szerepe volt Toldi Miklósnak, aki a lemez produceri munkáját végezte. A dalszövegírásban Hujber Szabolcs, Bródy János, Szepesi Mátyás és Juhász Márton ‘Dzsúdló’ is közreműködött. Az album szeptember 2-án jelenik meg, de a legnagyobb rajongók már két nappal korábban, augusztus 31-én meghallhatják az album összes dalát az Exkluzív Lemezjátszó esten Budapesten, a B32 Galéria és Kultúrtérben. A különleges eseményen természetesen ott lesz Viki, Bálint és Kristóf is, akikkel Horváth Gergely, a Kultúrfitnesz rádióműsor és podcast szerkesztő-műsorvezetője beszélget. És ha mindez nem elég, a 125 szerencsés rajongónak a három zenész pár új dalt el is játszik akusztikus verzióban.

Margaret island - Life - lemezt itt tudod letölteni

Az esemény a B32 Galéria és Kultúrtér illetve a Fülesbagoly Alapítvány közös szervezésében zajlik.

Az Exkluzív Lemezjátszó Facebook-eseménye:
https://www.facebook.com/events/358331559220251
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink