DJ LOTTERS hírei

2006. 11. 09.
DJ LOTTERS EZÚTTAL A KEROZINNAL DOLGOZOTT EGYÜTT!
Az elmúlt években több hazai előadó is feltűnt már DJ Lotters dalaiban, így a "Rólad álmodom 2004" sikereit követően a GrooveHouse-ból ismert Judy ("Hogyan tudnék élni nélküled"), majd Galambos Dorina ("Vinnélek...") színesítette énekhangjával a népszerű lemezlovas feldolgozásait. 2006 őszén DJ Lotters a Kerozin oldalán tűnik fel, ugyanis épp a zenekar új, "Bocsáss meg" című maxijára készített klubmixeket.

A nemrég punkrock irányt vett Kerozin frontembere, Axel továbbra is tudja és hiszi, hogy a zenekar új dalai is megállják a helyüket a klubokban is. Ehhez azonban szükségesek a dance alappal rendelkező klubmixek, amelyek időről időre a Kerozin-maxik részei. Ezek elkészítésében ezúttal DJ Lotters személyében talált partnerre. A "Bocsáss meg" két DJ Lotters party mixe is felkerült a lemezre, rövid és hosszú verzióban.

További közös munkára is van kilátás, hiszen Axel és DJ Lotters már tervezik a folytatást: hamarosan a dal dance verziójára is készítenek egy újravágott videoklipet.

DJ Lotters korábbi sikereit se feledjük még el, ugyanis nemrég jelent meg a Dancissimo 2006 című válogatás mixlemez a legjobb hazai felvételekből, amin 13. trackként szerepel a Dorinával közös "Vinnélek..." című nóta. A "Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról" egyik meghatározó dalának feldolgozás ötlete úgy tűnik, sikert hozott a lemezlovasnak, hiszen egy igazán közkedvelt felvétel lett rövid időn belül a bulizók körében, valamint a kívánságműsorokban egyaránt: a Juventus és más vidéki rádiókban szinte minden nap kérik a "Vinnélek" című slágert.
 
 
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink