Bryan Adams - Budapest, Debrecen

2006. 09. 06.
Bryan Adams kétszer
 
Két estén is fellép hazánkban Bryan Adamas: a pályafutásának 25. évfordulóját ünneplő Live Across The Nation turné keretében november 21-én este a Papp László Budapest Sportarénában, november 23-án pedig a debreceni Főnix Csarnokban ad koncertet a kanadai énekes-zeneszerző. Bryan Adams eddig több mint nyolcvanmillió albumot adott el világszerte, és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint például a Robin Hood című film betétdala. Legutóbbi, Anthology című albuma az elmúlt 25 év slágereiből válogat, és a mostani turnét is a jubileumnak szenteli.
Népszabadság, S. M.
MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 10. 07.
A több mint 200 millió követővel rendelkező Spotify kiválóan alkalmas zenéd promotálására. Sokféleképpen növelheted felvételeid elérését, de alapszabály, hogy aktívnak kell lenned és rendszeresen használnod a platform adta lehetőségeket.
2020. 10. 15.
A felhívások között szerepel alkotói támogatás, koncertek megvalósítását ösztönző pályázat, hang- és képfelvétel készítést támogató pályázat és könnyűzenei táborok, oktatóprogramok szervezésének lehetősége is.
2020. 10. 14.
Az egyik legjobb gitáros ma Magyarországon, keresett producer, az Alaphang zenei szakszervezet megálmodója. Lesz miről beszélni, lesz mit hallgatni! Ma 15 órától a Civilradio.hu-n, holnaptól a Mixcloud-on.
2020. 10. 13.
Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 10 kategóriában, elsősorban zeneipari háttérembereknek. Az A38 Hajón tartott eseményen az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjén, a Kontraszt zenekar nyert.
2020. 10. 09.
A Vasovski live nem adja alább, sorra jelenteti meg jobbnál-jobb zenéit. Legutóbb Kollányi Zsuzsival alkottak, a „Lélegezz” pedig csodálatosan muzsikál.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink