Az Ösztönlény elszabadul: Krúbi a Budapest Parkban! 

2021. 08. 20.

Figyelem:  csak  18 éven felulieknek! ...avagy alattiaknak, de szülői felügyelettel. Hozd el anyut is, hadd lássa, mi van!  

Immáron  2  nyár telt el  a  "pimaszul  fiatal", de annal színpad tudatosabb, szókimondó magyar nyelvű  rapper tavalyelőtti, nagy sikerű Parkos debütálása óta.  A kényszerűen  hosszú idő  számára  is alkalmas, mi több inspiratív  volt  az  alkotásra. Így már ismert slágerei mellett friss lemezének dalait  is vágja a  közönsége arcába, kíméletlenül. Közönsége ezért  járul  az  ikonikus előadó elé, és élvezi.

Autentikus  ösztön  lény tűnik  ki a  Krúbi  művész  néven magát kimutatogató,  önmegvalósítgató szórakoztatóipari jelenségből  - az ebből  származtatott "Ösztönshow" produkciós  cim önmagáért  beszél. Utánozni  felesleges, úgysem  lehet.  (vádolják  egyesek "nyúlással", mert   vélhetően  a  fától nem látják  az erdőt! Hogy  irigyek? Ilyet nem írtam! Ja, de.) 

Szem- és fültanúi  lehetünk egész estés ámokfutásának:   feszes tempójú, gyakorta melodikus elemekből  építkező zenei alapokra ültetett,  az  intellektust sem  pihenni engedő  szövegelési  rohamával  vár  minden  gyenge idegzetű,  és/vagy  prűd  érdeklődőt is a  Budapest Parkban augusztus 21-én.

Krúbi Ösztönshow - Budapest Park

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink