A Nyughatatlan elhozta „Az év zenekara” díjat egy texasi versenyről

2021. 01. 13.

Idén októberben Jeffersonban rendezték meg azt a country fesztivált, ahova a Nyughatatlan is meghívást kapott. A nemzetközi country találkozóra Hollandiából, Izlandról, Mexikóból és Amerikából is érkeztek fellépők. A hat fős szakmai zsűri a Nyughatatlant a „Band Of The Year” azaz az év zenekara díjjal jutalmazta.

"Nagyon örültünk a díjnak, és annak hogy meghívást kaptunk a 2021-es találkozóra is, amit egy amerikai koncertsorozattal tervezünk összekötni. A „Texas Sounds International Music Awards” zenei eseményt idén hetedik alkalommal rendezték meg. Preston Taylor, a rendezvény főszervezője elmondta, hogy a zsűri a hangzást, a megjelenést, és a műsor összeállítását díjazta. A taps alapján úgy ítéltük meg, hogy pozitív visszhangja volt a fellépésünknek, egyedül a zenekari név kiejtésével akadt némi probléma. Rengeteg tervünk van jövőre, a turné mellett szeretnénk bejárni azt a vidéket ahol a rock and roll született és ha sikerül szponzort találnunk, akkor az új lemezünket is Amerikában szeretnénk felvenni." Mondta Kovács Kornél, a zenekar vezetője.

A Nyughatatlan 2010 óta 5 nagylemezt adott ki, eddig nyolc európai országban koncerteztek. A texasi country fesztivál honlapján a díjazottak listája is megtalálható. https://www.texassounds.org.

Büszkék vagyunk, hogy az általunk terjesztett zenekar nyert a country hazájában! A zenekar eddig megjelent albumáit ITT töltheted le.

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 12. 31.
Budapest, 2020. december 30., szerda (MTI) - Életének 80. évében elhunyt Sólyom-Nagy Sándor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes, a Magyar Állami Operaház Örökös Tagja és Mesterművésze.
2021. 01. 08.
Lila Lambóban érkezik az év trackje, amit a koronavírus sem állíthatott meg Hurrikánnal jön a slágergyáros trió - Gáspár Laci, Majka és Lotfi Begi óriási kollabbal jelentkezett.
2021. 01. 08.
Hosszú évek óta komoly fájdalmakkal élte hétköznapjait Kutzora Edina énekesnő, a Yonderboi egykori, az Erik Sumo Band Band jelenlegi énekesnője.
2021. 01. 04.
Bár 2020 kétségkívül nem a fellépésekről szólt, idén nyáron két, nemzetközileg is számos elismerést kivívó zenekar, a Mörk és a The Qualitons egyesített erőit egy (pontosabban kettő) mindent elsöprő koncerten.
2021. 01. 03.
“Ha nincs karantén, nincs Nunki 50% lemez sem.” - különleges felállással és albummal búcsúzik 2020-tól a Nunki Bay Starship. A Nunki Bay Starship legénysége vagyis annak egy része egy igazi ínyencséggel járul hozzá az idei karácsonyi menühöz.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink