Curtis a „Piszkos Kölyök”-kel robbantja be új lemezét

2021. 10. 12.

A Curtis-diszkográfia hamarosan egy vadonatúj EP-vel gyarapodik: a népszerű rapper egy igazán ütős gengszterközegben használatos kifejezésre, a ’Spíler’-re keresztelte az érkező korongot.

Az album bemutatkozó trackje, a „Piszkos kölyök” egy komorabb hangulatú felvétel: mintha az újpesti gyökerű zenész újra háborúba indulna a lakótelepi élet kegyetlen csapásaival szemben, állva annak minden sarát. A kendőzetlen, önazonos rapbetéteket és mély basszusokkal telített ütemeket pedig ismét a díjnyertes rendező, Jimy J. Hollywood filmesítette meg.
A kollaborátorok között milliós nézettséget bezsebelő és tehetségkutató-nyertes előadók Curtis azt is elárulta, hogy bár az első dalban még csak egyedül hallhatjuk, további számainál olyan nevek is feltűnnek majd, akikkel korábban már kiemelkedő sikereket értek el.

„Hatalmas öröm számomra, hogy ismét a szakma és a közönség által is elismert művészekkel dolgozhattam együtt – velem lesznek a legszókimondóbb társaim, azaz Essemm, 4Tress, valamint jó barátommal, Szabó Ádámmal is készül az új duettünk, és ne felejtsük ki a sorból szerzőtársamat, produceremet Vígh Arnoldot sem. Természetesen Jimy-vel sem áll meg a klipgyártás a „Piszkos kölyök”-nél: már most elárulom, hogy jön az „Ez vagyok én” folytatása” – mondta el Széki Attila.

Curtis legutoljára 2019-ben adott ki EP-t: az azóta platinaminősítést szerzett ’A legismertebb senki’ olyan slágereket sorakoztatott fel, mint a „Lehetne újra február” vagy a „Nem maradok padlón”. Azóta több szólóprodukcióval is jelentkezett: legfrissebb ezek közül a decemberben kiadott, többmilliós nézettségű „Fáradt lélek”. 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 10. 05.
Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 12 kategóriában, valamint megtartották az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagy döntőjét is, amit a Lanou zenekar nyert meg. 
2021. 10. 04.
A Dalok.hu terjesztésében nemrég megjelent világzenei album dalai komoly szakmai elismerést váltottak ki. 2021 a Lanou éve.
2021. 09. 30.
A ProArt Szövetség a napokban publikálta a 2021. évi Zeneipari Jelenéséhez készült zenészfelmérése részeredményeit.
2021. 09. 28.
"Igen, nem könnyű Bartókot szívünkbe zárni, de vajon ez Bartók hibája-e? Véleményem szerint nem! Sajnálattal írom, de ez egyedül a befogadó “hibája”, tájékozatlansága, talán előítélete!"
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink