A szakma kimondatlan szabályait a férfiak generálták - Szeder a Dalok-Galoppban

2020. 06. 25.

Újraindult a Dalok-Galopp: több, mint tíz éve létező beszélgetős rádióműsorunk, amely a karantén idején lepihent. A vendégünk ezúttal Szeder volt, akinek nagyon jót tett a kényszerpihenés.

Milyen volt a karantén?

Mandalák megzenésítése.

Alkotási kényszer, alkotói válság.

Amikor rád ég a maszk.

Térkép magamnak.

A szakma kimondatlan szabályait a férfiak generálták.

Kirándulással összekötött koncertek.

A régi világ összeomlása.

Ezekről beszélgettünk Szederrel 2020.06.24-én a Civil Rádióban, közben hallgattuk a "Bátran lépek" című albuma dalait.

A műsort itt tudod meghallgatni:

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 09. 14.
A Spotify ráerősít Közép- és Kelet-Európában. Nemsokára indulnak a balkáni térségben. Péntektől pedig közelebb kerülnek a magyarországi hallgatókhoz és zenészekhez.
2020. 09. 14.
Galéria- és műterem látogatással, egyedi kortárs alkotásokkal és köztéri installációval, valamint különleges alkotóműhelyekkel, vár mindenkit az Eleven Ősz programsorozata szeptember 25-én és 26-án.
2020. 09. 14.
Magyarország egyik legtehetségesebb zenei formációja, Patocska Olivér és Barabás Dávid duója ismét egy látvány- és hangzásvilágában is minőségi anyaggal jelentkezett.
2020. 09. 11.
A balatoni felüdülőközpont, a Plázs szeptember 12-én zárja idénre kapuit, azonban tesznek róla, hogy a búcsú emlékezetes maradjon: péntek este a Kowalsky meg a Vega játszik.
2020. 09. 10.
700 millió forintos keretösszeggel megjelent az a pályázat, amely a COVID járvány miatt elmaradt, vagy jelentősen csökkentett programmal megvalósult, 500 fő feletti könnyűzenei fesztiválok szervezőit támogatja.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink